![]() |
Goście |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | > |
![]() |
Data |
lip
03 niedz. |
lip
04 pon. |
lip
05 wt. |
lip
06 śr. |
lip
07 czw. |
lip
08 pt. |
lip
09 sob. |
... |
![]() |
Godzina |
Goście: | 2 |
Data: | |
Czas: |
< POWRÓT
|
DOKONAJ REZERWACJI >
|
Otrzymaliśmy Państwa zapytanie i wkrótce je zrealizujemy. Prosimy pamiętać, że rezerwacja nie jest potwierdzona, dopóki nie otrzymają Państwo od nas pisemnego potwierdzenia.
Twój numer rezerwacji dla celów referencyjnych: 0
< POWRÓT
|
ANULUJ REZERWACJĘ >
|
Rynek 43
58-100 Świdnica
Tel: +48 74 850 10 91
Czwartek – 14:00-21:00
Piątek – 14:00-21:00
Sobota – 14:00-21:00
Niedziela – 14:00-20:00
W najbliższej okolicy parking miejskiej strefy.
Zupa z karpia po cystersku z czerwoną soczewicą i warzywami
r/25 zł
Zupa szczawiowa z jajkiem
w/ 19 zł
Krem z kalafiora
i suszonych pomidorów
v/gf/19 zł
Tatar z brokułów z kozim serem i granatem
w/ gf/ 27 zł
Sałatka z tuńczykiem, bobem, pomidorkami
koktajlowymi i czerwoną cebulą
lf/ gf/ 27 zł
Sałatka z arbuzem, serem feta i ogórkiem
w/ 27 zł
Marynowana wołowina w oleju
z pestek dyni i occie balsamicznym
lf/ gf/ 37 zł
Strudel z kaszanki z jabłkowym
winegretem na sałacie
r/ 26 zł
Maślany burger z lokalnym halloumi,
ketchupem morelowym, papryką, czerwoną cebulą i sałatą
w/ 39 zł
Tortellini z szynką i sosem gorgonzola
30 zł
Knedle ziemniaczane
z mięsem na młodej kapuście
27 zł
Pstrąg z pieca z oliwa czosnkową,
pieczone kartofelki, kolorowa sałata
45 zł
Filet z dorsza na ragout ze świeżych ogórków,
kartofelki
51 zł
Sznycel wieprzowy, kartofelki, surówka z kapusty
35 zł
Fileciki z kurczaka z sosem agrestowym, kartofelki,
sałata z sosem jogurtowym
41 zł
Duszona gicz wołowa w sosie z czerwonego wina
puree z kalafiora
49 zł
Pulpety cielęce w sosie kurkowym,
pęczotto z zielonymi warzywami
45 zł
Strudel jagodowy
z lodem śmietankowym
w/ 19 zł
Pierożki z czereśniami i słodką śmietanką
23 zł
Lody pistacjowe z malinami
w/ 21 zł
Gryz bolka – ciastko świdnickie
w/ 19 zł
Lody dyniowe
18 zł
Strudel ze szpinakiem i pieczarkami
portobello z sosem pomidorowym
w/ 30 zł
Naleśnik z brokułami i ricottą zapiekany
z orzechami laskowymi pod beszamelem
w/ 33 zł
Pęczotto z zielonymi warzywami
v/ lf/ 25 zł